the blogger

*Muums... Biskvit är så gott. eller hur C? ....*
*Ja.. Men . .. Bloggen väntar på dej?..*

OH I´m sorry. I´m Nick Jonas. *pang*

Men hej allihopa mina skit fåantal* läsare! ;)

Innan jag drar till gymmet ska jag skriva om några bloggare och what I like about them ;)


KENZA

Min åsikt: Kenza verkar schysst och skön. När hon lägger ut sina video ser jag nästan alltid hennes skratt i dem, det är ju nice. Humor är alltid posivit! Och hon är så söt. Hon skriver bra inlägg men ibland kan det bli trist med bara textinlägg utan bilder. Som hon ofta gör. Förut skrev hon flitigt och lade in massor av bilder. Det gjorde hennes blogg så rolig och älskvärd att läsa. Men nu för tiden skriver hon lite mindre och det är mest texter. Men jag hoppas att i vår blir det mera inlägg plus bilder! Är även imponerad av henne. Hon fick jobb hos MTV, modelgrejer, etc. Och hon är så ung + får mycket pengar.
Sett henne? Ja det har jag, två grr. Första gången var på Eriksdalsbadet med R. Hon var med sin dåvarande kille å två kompisar. Vi stirrade så mycket på henne och tyckte det var så kul att få se henne irl. Andra gången var i T-C. Hon var med en annan kille som hette Timmy?


ISABELLA

Min åsikt: Blondinbella, blondinbella, oh my blondie bella. Hennes blogg finns så mycket egotiskt men på ett bra sätt jämfört med några år sen. Då var hon skitegotisk. Det var irriterande och jag hatade hennes blogg. Haha men nu är hennes blogg intressant och kul. Hon ser ut som en vuxen, kanske i 25årsåldern. Fast hon bara är 19 år! Ett år äldre än min bror. Hon ler skitmycket på sina bilder, jag tycker det är för mycket eftersom varje hennes leende ser exakt samma ut?! Innan hon blekat sina tänder log hon bara å visade inte tänderna. Lite lustigt. - Bleka, efter leeeeeee hela tiden. Haha men iaf så är hennes blogg bra med mycket inlägg. Alltid bild med i nästan varje inlägg.
Sett henne? Jepp, på bloppis. Det var kul! Trodde hon var lång till och med längre än mig men jag hade fel. Hon log mycket och jag bad om ett kort. SMILE men jag visade inte tänderna ;)


ALEXANDRA

Min åsikt: Jag gillar hennes blogg! Mera bilder än BB. Och hon skriver så mycket. Läser hennes blogg så ofta för jag vet att hon skriver nästan varje timme ;) Många av mina vänner tänker hon är ful. Med big nose men jag bryr mig inte. För jag själv tycker att hon är söt! Men inte sjukt söt, haha. Jag ser att hon festar mycket. Mycket alkohol också, ahaja. Hon är bara 17? Men snart fyller hon 18 japp men redan i unga år drack hon mycket?.. Not good men det är hennes liv och hon verkar trivas med det, så.. Och jag älskar hennes bilder, för hon har alltid sjukt mycket bilder vilket det är nice! Lite om hennes vänner; Jag tycker det är konstigt att hon avbröt kontakt med några. Verkar som lite fjortisaktigt? För hon skrev i sin blogg om dem och att hon avbrytit kontakten. Skröt hon, eller?
Sett henne? Jaaa, i T-C! Men hon var så bittersur och verkade ha bråttom. Haha :P Blev iaf lite happy över att få se henne irl!

Fler kommer! Måste rusa mig till gymmet, sedan träffa C! Tror inte det blir Ups idag.
4